De ce sunt veganii fericiți la Friddi - FRIDDI

septembrie 03, 2020 2 minute de citit

La Friddi, preferințele și stilul tău de viață se află în topul priorităților noastre. Așa că, dacă ești vegan, ții post sau, pur și simplu, ai chef de ceva ușor și răcoros, găsești întotdeauna o selecție delicioasă de sorbetto, ciocolată sau preparate din cafea fără ingrediente de origine animală. În plus, toată înghețata noastră – sorbetto și gelato – este gluten-free. Iată câteva opțiuni vegan friendly pe care să le încerci când mai treci pe la noi:

 

  1. Sorbetto, gustul intens al fructelor

Știai că la Friddi toată gama de sorbetto este vegană? Ne-am dorit să te poți bucura de gustul pur și intens al fructelor, al ciocolatei sau al varietăților de nuci, așa încât nu am adăugat lapte, ou sau alte ingrediente de origine animală în rețetă. În plus, întotdeauna avem două sortimente de sorbetto fără zahăr, ce conțin numai îndulcitori naturali, precum stevia și xylitol. Kalamansi – un hibrid delicios între lime și mandarină, mango cu fructul pasiunii, ciocolata pură Domori single-origin și susanul negru sugar-free sunt printre cele mai speciale și apreciate sortimente de sorbetto de la Friddi. Care e preferatul tău?

 

  1. Ciocolata nobilă, rețeta cu doar două ingrediente

 Cacaua din care este preparată ciocolata Domori este atât de fină, încât impresionează și cel mai exigent consumator. Calitățile ei aromatice sunt puse în valoare de rețeta scurtă, unde nu regăsim decât masa pură de cacao și zahărul din trestie. Opțiunile vegane din gama Domori sunt numeroase: de la tableta din Criollo – cel mai rar soi de cacao din lume, Trinitario – un alt soi apreciat de cacao aromatică, până la tableta gourmet picantă, cu peperoncino, sau cea cu lapte de cocos.

 

  1. Cafeaua cu lapte. Versiunea vegană.

 Dacă îți place cafeaua cu lapte, dar nu ești fan lapte de vacă, merită să încerci rețeta noastră de latte (cald sau rece), cu lapte de ovăz de la Minor Figures. Dincolo de gustul și textura care completează cel mai bine aroma cafelei de specialitate, un alt argument pro-lapte de ovăz este impactul redus al producției sale asupra mediului înconjurător. Bun pentru tine și bun pentru natură!

Lapte vegan, Friddi

Photo source: Poore and Nemecek (2018)

Indiferent de dieta pe care o urmezi, la Friddi găsești mereu opțiuni savuroase, 100% naturale, pentru tine și cei dragi. Te invităm să le descoperi în shop-ul nostru din Vasile Alecsandri 4, București sau în magazinul nostru online. We are all friends here!

Main photo by Jon Tyson on Unsplash


Scrie un comentariu

Comentariile vor fi moderate înainte de publicare.