Politica de Confidentialitate - FRIDDI

Politica de Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Laboratorio di Gelato SRL ("Societatea") se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului friddi.com ("Site-ul") și a ofertelor cu privire la produsele comercializate de Societate.

Societatea va reține datele personale și le va folosi în scopul informării clienților privind situația contului de pe Site, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. Societatea poate notifica clienții cu privire la ofertele curente prin newslettere, poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale, dacă clienții își exprimă acordul în acest sens.

Societatea se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate de clienți prin intermediul Site-ului, prin completarea formularelor de înregistrare și comandă, așa cum prevăd dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Societatea nu promovează SPAM-ul. Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe Site poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date, prin transmiterea unui e-mail cu subiectul “unsubscribe” către contact@friddi.com.

În cazul optării pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe servere ale operatorilor autorizați în acest sens, iar Site-ul nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul clienților. Pentru întrebări sau informații suplimentare, Clienții ne pot contacta la adresa de e-mail contact@friddi.com.