Regulament participare Concurs IARNA CU FRIDDI 2023

Regulament participare Concurs IARNA CU FRIDDI 2023

 

Organizator: Friddi - Laboratorio di Gelato SRL

Tip concurs: Concurs de pictura si desen

Tematică concurs: ”IARNA CU FRIDDI”. Lucrările participante trebuie să aibă ca motiv de inspirație iarna si/sau sărbătorile de iarna, avand ca element central înghețata Friddi. Lucrările care nu respecta tematica vor fi descalificate.

Participanti: Concursul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 – 14 ani inclusiv, cu reședința pe teritoriul României. 

Perioada și locul Concursului: 10 - 24 decembrie 2023, in mediul online, prin intermediul rețelei Instagram. Termenul limita de înscriere este 24 decembrie 2023, ora 23:59.

Înscrierea în concurs: părinții/reprezentanții legali ai participanților sau participantii (dacă au împlinit vârsta de 13 ani) trebuie:

 1. să posteze lucrările de pictură sau desen pe pagina personală de instagram, utilizând, tag@friddigelato si#iarnacuFriddi;
 2. dea follow la pagina de instagram @friddigelato;
 3. sa aiba cont de Instagram public.

Părinții/reprezentanții legali ai minorilor participanți consimt ca materialele pe care le postează să fie utilizate de către organizatori pentru promovarea Concursului IARNA CU FRIDDI.

Înscrierea în concurs a lucrărilor participanților minori se face numai cu acordul părinților sau al reprezentanților legali, acord exprimat odată cu înscrierea în concurs. 

Proprietate intelectuala: Participantul, prin părinte/reprezentantul legal, declară și garantează că participantul este creatorul și unicul titular al dreptului de proprietate asupra lucrării participante la concurs. Participantul prin parinte/reprezentant legal este de acord cu feptul ca lucrarile vor fi afisate pe vitrina magazinului Friddi din Vasile Alecsandri, 4, Sector 1, Bucuresti pana la 28 februarie 2024, alaturi de numele si varsta participantului. 

Calendarul concursului

 • Perioada de înscriere în concurs este 10 – 24 decembrie 2023, ora 23:59;
 • Numaratoarea voturilor se realizeaza la 25 decembrie 2023, in interval de maxim o ora se va efectua contorizarea tuturor voturilor participantilor;
 • Anunțarea câștigătorilor se va face în data de 25 decembrie 2023 pe paginia de instagram a Friddi.

  Desemnarea câștigătorilor: In data de 25 decembrie 2023, Friddi va contoriza like-urile obtinute de toate lucrarile inscrise si va comunica castigatorii. Like-urile vor putea sa fie date până în data de 24 decembrie 2023, ora 23:59 inclusiv.

  Desemnarea câstigatorilor se va face în funcție de numărul de like-uri obtinute de fiecare participant/lucrare și va fi anunțată oficial în data de 25 decembrie 2023 pe paginia de Instagram Friddi. 

  Premiile: Premiile constau in vouchere pentru produsele artizanale Friddi, astfel:

  • Premiul I - voucher in valoare de 700 lei; 
  • Premiul II - voucher in valoare de 500 lei;
  • Premiul III - voucher in valoare de 300 lei.

  Toți ceilalți participanți vor primi din partea Friddi o inghetata mica/medie la alegere si un cannoncini prin prezentarea la locatia Friddi si solicitarea acestui lucru in baza participarii.

  Protectia datelor: Participantilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor cu caracter personal. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în concurs exclusiv în scopul promovării concursului, identificării câștigătorului și acordării premiilor, precum si a afisarii lucrarilor castigatoare la locatia Friddi din Vasile Alecsandri, nr. 4, Sector 1, Bucuresti, alaturi de numele si varsta participantului. 

  Dispoziții finale: Participarea la acest concurs implică acceptarea de către participanți a prevederilor acestui regulament, precum și obligativitatea respectării acestuia.