Termeni si Conditii - FRIDDI

Termeni si Conditii

TERMENE ȘI CONDIȚII

Site-ul ​www.friddi.com (“Site-ul”) este proprietatea SC Laboratorio di Gelato SRL, având sediul în București, Strada Viitorului nr. 88-90, sector 1, București, cu număr de înregistrare J40/17644/2017 și CUI RO38372109 (“Societatea”).

Accesarea Site-ului implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Drepturile de autor ale Societății asupra informațiilor publicate pe Site precumși întregul conținut al Site-ului reprezentat de imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – sunt proprietatea Societății și sunt apărate de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

Securitatea datelor personale ale utilizatorilor Site-ului (“Clienți” sau individual “Clientul”) constă în garantarea datelor furnizate pentru procesarea unei comenzi pe Site. Datele furnizate vor fi folosite pentru a livra produsele comandate prin Site, pentru a comunica noutățile oferite de Societate prin magazinul sau online și punctele sale de lucruși pentru statistici interne.

Clienții sunt obligați ca, în momentul efectuării unei comenzi prin intermediul Site-ului, să accepte termenele de livrare, preț, cantitate etc.

Plata produselor se efectuează în avans prin card bancar sau la ridicarea lor de la punctele de lucru ale Societății și se face în conformitate cu bonul fiscal sau cu factură emisă în baza produselor comandate.

În cazul renunțării la comandă, Clientul se obligă să anunțe în cel mai scurt timp acest lucru, iar dacă comanda a fost livrată se obligă să suporte costul de retur al produselor, conform celor menționate mai jos, la secțiunea Livrare și Retur.

Pentru contact se poate folosi rubrica contact disponibila pe Site