Metode de Plată - FRIDDI

Metode de Plată

În magazinul nostru online aveți posibilitatea de a achita atât cu cardul cât și plata ramburs la curier. Metodele noastre de plata sunt:

1. Plata Ramburs la Curier 


Plata se face în sistem ramburs (numerar la curier). Modalitatea aceasta de plată presupune achitarea comenzii in momentul livrarii coletului iar eliberarea chitantei se face la fata locului de catre firma de curierat cu care noi colaboram.

 

2. Online cu card bancar prin Netopia (Mobilpay)

Daca ati ales metoda de plată online prin card bancar este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizata a procesatorului de plăți.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!