Regulament participare Concurs IARNA CU FRIDDI

Regulament participare Concurs IARNA CU FRIDDI

 

Organizator: Friddi - Laboratorio di Gelato SRL

Tip concurs: Concurs de pictura si desen

Tematică concurs: ”IARNA CU FRIDDI”. Lucrările participante trebuie să aibă ca motiv de inspirație iarna si/sau sărbătorile de iarna, avand ca element central înghețata Friddi. Lucrările care nu respecta tematica vor fi descalificate.

Participanti: Concursul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 – 14 ani inclusiv, cu reședința pe teritoriul României. 

Perioada și locul Concursului:  15 - 30 noiembrie 2022, in mediul online, prin intermediul rețelelor instagram si facebook. Termenul limita de înscriere este 28 noiembrie 2022, ora 23:59.

Înscrierea în concurs: părinții/reprezentanții legali ai participanților sau participantii (dacă au împlinit vârsta de 13 ani) trebuie:

 1. să posteze lucrările de pictură sau desen pe pagina personală de instagram, utilizând, tag@friddigelato si#iarnacuFriddi;
 2. dea follow la pagina de instagram @friddigelato;
 3. trimita fotografiile lucrărilor pe email contact@friddi.com, menționând obligatoriu numele concurentului si vârsta (postarea lucrării pe pagina de instagram Friddi va fi însoțită de aceste date).

Părinții/reprezentanții legali ai minorilor participanți consimt ca materialele pe care le postează să fie utilizate de către organizatori pentru promovarea Concursului IARNA CU FRIDDI.

Înscrierea în concurs a lucrărilor participanților minori se face numai cu acordul părinților sau al reprezentanților legali, acord exprimat odată cu înscrierea în concurs. 

Proprietate intelectuala: Participantul, prin părinte/reprezentantul legal, declară și garantează că participantul este creatorul și unicul titular al dreptului de proprietate asupra lucrării participante la concurs.

Calendarul concursului

 • Perioada de înscriere în concurs este 15 – 28 noiembrie 2022, ora 23:59;
 • Perioada de jurizare este 29–30 noiembrie 2022;
 • Anunțarea câștigătorilor se va face în data de 1 decembrie 2022 pe paginile de instagram si de facebook ale Friddi.

  Jurizarea și desemnarea câștigătorilor: In data de 29 noiembrie 2022, Friddi va posta lucrările înscrise în concurs într-un post special pe pagina sa oficială de instagram Friddi, la story, invitand propriii urmăritori sa dea cate un like pentru lucrarea favorita. Like-urile vor putea sa fie date până în data de 30 noiembrie 2022, ora 23:59 inclusiv.

  Desemnarea câstigatorilor se va face în funcție de numărul de like-uri obtinute de fiecare participant/lucrare și va fi anunțată oficial în data de 1 decembrie 2022 pe paginile de instagram si de facebook Friddi.

  Premiile: Premiile constau in vouchere pentru produsele artizanale Friddi, astfel:

  • Premiul I - voucher in valoare de 700 lei; 
  • Premiul II - voucher in valoare de 500 lei;
  • Premiul III - voucher in valoare de 300 lei.

  Toți ceilalți participanți vor primi din partea Friddi o inghetata mica/medie la alegere si un cannoncini :) 

  Protectia datelor: Participantilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor cu caracter personal. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în concurs exclusiv în scopul promovării concursului, identificării câștigătorului și acordării premiilor.

  Dispoziții finale: Participarea la acest concurs implică acceptarea de către participanți a prevederilor acestui regulament, precum și obligativitatea respectării acestuia.