Regulament participare Concurs IARNA CU FRIDDI

Regulament participare Concurs IARNA CU FRIDDI

Regulament participare Concurs IARNA CU FRIDDI

Organizator. Friddi - Laboratorio di Gelato SRL.

Tip concurs. Concurs de pictura si desen.

Tematică concurs. ”IARNA CU FRIDDI”. Lucrările participante trebuie să aibă ca motiv de inspirație iarna si/sau sărbătorile de iarna avand ca element central inghetata Friddi. Lucrările care nu respecta tematica vor fi descalificate.

Participanti. Concursul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani inclusiv, cu reședința pe teritoriul României.

Perioada și locul Concursului.Perioada de desfasurare a Concursului este 4-27 noiembrie 2021, in mediul online, prin intermediul rețelei Facebook. Termenul limita de înscriere este 21 noiembrie 2021 ora 23:59.

Înscrierea în concurs.Inscrierea in Consurs se va face cu respectarea urmatoarelor:
● părinții/reprezentanții legali ai participanților sau participantii (dacă au împlinit varsta de 13 ani) trebuie să posteze fotografiile lucrărilor de pictură sau desen pe pagina personală de Facebook, utilizând, alături de textul “Concurs Iarna cu Friddi”, și eticheta catre pagina de facebook a Friddi @friddigelato;
● fotografiile lucrărilor se vor trimite de către părinți/reprezentanți legali ai participanților și pe email contact@friddi.com si vor fi încărcate pe pagina de Facebook Friddi in Albumul Concurs Iarna cu Friddi. In email se vor menționa obligatoriu numele concurentului. vârsta, clasa, școala si localitatea de domiciliu.

Postarea lucrării pe pagina de facebook Friddi va fi însoțită de aceste date.
Părinți/reprezentanți legali al minorilor participanți consimt ca materialele pe care le postează să fie utilizate de către organizatori pentru promovarea Concursului IARNA CU FRIDDI.

Înscrierea în Concurs a lucrărilor participanților minori se face numai cu acordul părinților sau a reprezentanților legali, acord exprimat odată cu înscrierea în Concurs.

Proprietate intelectuala. Participantul, prin părinte/reprezentantul legal, declară și garantează că participantul este creatorul și unicul titular al dreptului de proprietate asupra lucrării participante la Concurs.

Calendarul concursului.
● Perioada de înscriere este 4 noiembrie 2021 - 21 noiembrie 2021, ora 23:59;
● Perioada de jurizare este 22 - 26 noiembrie 2021;
● Anunțarea câștigătorilor se va face în data de 27 noiembrie 2021 pe pagina de facebook a Friddi.

Jurizarea și desemnarea câștigătorilor. În perioada 4-21 noiembrie 2021 inclusiv, Friddi va selecta maximum 20 de lucrări considerate reprezentative si în data de 22 noiembrie 2021 le va posta într-un post special pe pagina sa oficială de Facebook, invitand proprii urmăritori sa dea cate un like pentru lucrarea favorita. Like-urile vor putea sa fie date până în data de 26 noiembrie 2021, ora 23:59 inclusiv.

Desemnarea castigatorilor se va face în funcție de numărul de like-uri obtinute de fiecare participant/lucrare și va fi anunțată oficial în data de 27 noiembrie 2021 pe pagina de facebook a Friddi.

Premiile. Premiile constau in vouchere pentru produsele marca Friddi, preparate în laboratorul Friddi, astfel:
● Premiul I - voucher in valoare de 700 lei;
● Premiul II - voucher in valoare de 500 lei;
● Premiul III - voucher in valoare de 300 lei.

Toți ceilalți participanți vor primi din partea Friddi o inghetata mica/medie la alegere.

Protectia datelor. Participantilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor cu caracter personal. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în Concurs exclusiv în scopul promovării Concursului, identificării câștigătorului și acordării premiilor.

Dispoziții finale. Participarea la acest Concurs implică acceptarea de către participanți a prevederilor acestui Regulament, precum și obligativitatea respectării acestuia.